Folkets John

En folkelig duo
Folkets John spiller alle John Mogensen gode hits. . Spiller ofte 2 sæt af hver 45 minutters varighed. Passer til f.eks. Cafeer, torvedag, forsamlingshuse og meget andet. Folkets John er også ideel som et lille indslag til privatfesten f.eks. fra 20 til 45 minutters varighed med John Mogensen allerstørste hits.

Folkets John version 2

 ”Tæt På John Mogensen”.

Her går man næsten hjem med følelsen af at have oplevet den ægte John Mogensen! Brian Arnold der nærmest er en tro kopi af John Mogensen og en meget levende fortæller, hvilket i skøn forening med en skarp pianist – Anders Føns Haaber – bringer publikum helt tæt på John Mogensens liv og musik I form af scenografi af video, lyd og billeder. Der vil naturligvis også blive rig mulighed for at synge med på John Mogensens dejlige sange, da dette show er baseret på et hyggeligt ”Syng med” koncept.

Se en video fra showet "Tæt På John Mogesnen"


Danmarks John Trio


Danmarks John trio er ligeledes en hyldest til John Mogensen

Danmarks John Trio er det perfekte valg når der skal lidt mere larm og drøn på festen, ofte er instrumenterne tommer og klaver med bas. Kort og godt, der er lige hvad der skal være! Denne trio passer perfekt til  Cafeer, værtshuse, jubilæumfester,  byfester, små festivaller og meget andet hvor pldsenkan være lidt træng. I front som Danmarks John står Brian Arnold, der med sit autentiske udseende og John’ske vokal, krydrer showet med nostalgiske anekdoter fra John Mogensens liv og færden. 


 
 
 
 


For spørgsmål eller booking hvad enten det er som duo, trio eller hele orkestret, kan du kontakte Danmarks John på nedenstående kontaktformular eller du kan sende en e-mail til booking@danmarksjohn.dk  

så svarer vi hurtigst muligt!

For booking eller forespørgsel

send en mail til: booking@danmarksjohn.dk

Mobil: +45 60 17 39 28

Drejer din henvendelse sig om noget andet end booking af orkestret Danmarks John, kan du rette direkte kontakt til Forsanger:

Brian Arnold
brianarnold@outlook.dk

Mobil: +45 60 17 39 28

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at klikke på 'Acceptér' godkender du vores brug af cookies.

Godkend